Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Journalistpraktikant hos Move On Career

Kamma havde ansvaret for at skrive artikler til Move On Career's hjemmesider – en praktikplads der gav mulighed for at skrive i forskellige genrer og til forskellige målgrupper.

Kamma Lind Halvorsen
Journalistpraktikant

Kamma læser til dagligt dansk på Københavns Universitet og søgte praktikstillingen hos Move On Career, da hun ville undersøge, om det journalistiske arbejde var noget for hende. 

Da jeg startede hos Move On Career, var jeg på andet år af kandidaten og havde været i praktik før inden for kommunikation. Derfor havde jeg nu lyst til at udforske mine skriftlige kompetencer endnu mere.

Arbejdsopgaverne

En artikel starter altid med en idé – nogle gange fra Kamma selv, men oftest i et samspil mellem kollegerne. Det var til stor glæde for Kamma, at hun kunne spare med sine kolleger - på trods af, at de ikke nødvendigvis sad med artikelskrivningen selv. Hun har haft stor nydelse af at få lov til at udfolde sig kreativt med sproget og kaste sig ud i genrer og målgrupper, som hun nødvendigvis ikke var stærkest i. 

Men det har også været udfordrende for Kamma. “I starten var der ikke så meget oplæring, og det kunne til tider være svært at finde rundt i, hvor meget jeg selv måtte. Men efter lidt tid gik det op for mig, at der faktisk er ret stor selvbestemmelse hos Move On Career - og det handler egentlig mere om at kaste bolden op end kun at gribe den.

Det er også noget af det, som Kamma vil tage med sig fra praktikken - hvis man får en god idé, så er det bare med at tro på sig selv og få den afprøvet. 

Fremtidsplaner - eller mangel på samme

Kamma har ikke en fuldstændig plan over, hvad hun skal efter sin uddannelse. Men hun er blevet skriftligt meget stærkere og drømmer om at inkorporere det i sit fremtidige job. “Jeg elsker at lege med sproget - og det har denne praktikplads givet mig stor mulighed for at afprøve.” Men hun er også blevet meget klogere på, hvordan hun arbejder bedst - i en kombination mellem samarbejde og sparring mellem kollegerne og selvstændigt arbejde. 

Bio

Kamma er uddannet som kandidat i dansk på Københavns Universitet.


kommunikation artikler journalistik forfatter skribent

Flere talentprofiler hos Move On Career ApS
Move On Career ApS

Solrød Center 70, 1. 6, 2680 Solrød Strand

Move On er en kommunikationsvirksomhed, der arbejder med online rekrutteringsmedier - med fokus på uddannelse og arbejdsmarked. Vi har i over 25 år beskæftiget os med rekruttering og Employer Branding. Vi ejer flere jobbanker og karriereportaler, udgiver KarriereVejviser.dk og leverer job til Frivilligjob.dk.

Arbejdspladsen har lige nu 5 medabejdere med videregående uddannelsesbaggrund. I sidste periode ansatte de 1 færdiguddannede samt 4 studerende og praktikanter.

Vi accepterer uopfordrede jobansøgninger: Søg via vores websider
Vi ansætter jævnligt praktikanter

Mere info om virksomheden

Virksomhedsprofil Talentefterspørgsel Alle aktuelle job

HPT