Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at spare op - mere end en måned før den 24. december. I forbindelse med din lille juleopsparing, kan du med stor fordel lægge et budget over dine julegaver. Hvem og hvor mange skal have julegaver? Skal nogle være dyrere end andre? Du kan notere det i din telefon - på den måde har du altid overblikket med dig. Undervejs kan du skrive, hvad du har købt, og hvor meget det blev.


Spar penge på nettet

Hvis du allerede ved, at dine nærmeste ønsker sig noget specifikt, kan det være en god idé at tjekke prisen på pricerunner.dk. Her kan du sammenligne priserne fra de forskellige hjemmesider. Måske opdager du, at du kan spare flere hundrede af kroner bare på den ene gave.

Du kan også spare lidt procenter, hvis du bruger en rabatkode. Rabatkoder kan du finde flere steder - prøv at søge på Google eller Instagram, her kan du tit finde forskellige rabatkoder.

Og så kan du selvfølgelig spare penge ved at købe dine julegaver på Black Friday, som afholdes den sidste fredag i november måned. Der er hvert år rigtig mange penge at spare på Black Friday - nogle butikker har endda black weekend eller black week. Og hvis du synes det virker uoverskueligt at rende rundt med den halve befolkning i butikkerne, så har mange af butikkerne også online udsalg - på den måde kan du både spare tid og penge.

Genbrug er guld

Du kan også være heldig at finde dine gaver brugt. Det er nemlig blevet mere almindeligt at finde genbrugsgaver – om det er specifikke ønsker som en Royal Copenhagen kaffekop eller bare en flot vase. Med genbrugsgaver kan du både spare på klimaet og pengene, men du kan også finde helt unikke og anderledes gaver.

Du kan både købe genbrug online og ude i fysiske butikker. Det kan du læse meget mere om i vores genbrugsguide.

Hjemmelavede julegaver virker stadig

Du tænker måske, at hjemmelavede julegaver var noget du producerede i børnehaven – men hjemmelavede ting begynder faktisk at få sin renæssance. Der findes et hav af muligheder inden for hjemmelavede julegaver - hvad end du mest er til malerpenslen, hammeren eller hæklenålen. Ja, kun fantasien sætter grænser for kreativiteten. Du kan eventuelt søge inspiration på Instagram, Pinterest eller Google. Og så kan du med stor fordel undersøge, om der findes kreative værksteder i nærheden af dig! Så kan du tage din veninde under armen og lave julegaver sammen.