New at StuderendeOnline? Join us!

Profile #214810

Dedikeret medarbejder med erfaring i samarbejde og koordinering og politisk styrede organisationer. Erfaring med oplæg og foredrag. Evne til at bygge et projekt op fra idé til endelig udførsel. Jeg kan rådgive om og konkret søge om funding herunder fra EU. Tilegner mig hurtig viden indenfor nye områder og er proaktiv.

administrator projektmedarbejder koordinator organisator arrangør fundraiser Teamplayer samarbejdspartner  

Updated 26. juli 2019
My education
3
2014 - 2017

Anden lang videregående udd.

Aalborg Universitet

Med denne kandidatuddannelse fik jeg gennemgribende indsigt i europæiske og internationale forhold, såsom EU lovgivning og systemet i helhed. Jeg samarbejdede i internationale grupper. Speciale udarbejdet i samarbejde med to regionale EU kontorer.
Educational area: Samfundsvidenskab
Period: september 2014 - juli 2017
2014 - 2015

Anden lang videregående udd.

Anden uddannelsesinstitution i udlandet

Udlandsophold i Edinburgh hvor jeg tog 3 fag i globale helbredsproblemstillinger og forbedrede mit engelsk niveau. At leve og integrere sig i et andet land, og få en god oplevelse.
Educational area: Medicinal & Sundhed
Period: oktober 2014 - januar 2015
5
2011 - 2014

Anden lang videregående udd.

Aalborg Universitet

Gennen bacheloren har jeg opnået bred administrativ viden inden for forvaltningsret, økonomi, budget og politik. Jeg har lært metodiske tilgange, at indgå i tværfagligt gruppearbejde. Har lært at lære, som alt andet bygger på.
Educational area: Administration
Period: september 2011 - april 2014
My work experience
2019 - 2019

Foredragsholder

AOF Nord

Med et foredrag om EU skulle jeg komprimere mange aspekter og præsentere argumenter for og imod for at skabe interesse op til EU-valget.
Resultat: Formidle komplekse forhold på begrænset tid
Work area: Politik & Samfund
Period: maj 2019 - maj 2019
2018 - 2018

Projektmedarbejder

Aalborg Kommune

IT afdelingen stod med opgaven at lave en scrapbog over daginstitutioner til eftertiden. I en 4 ugers praktik stod jeg for at koordinere med medarbejderne samarbejdede med andre afdelinger og udformede hvordan det skulle implementeres.
Resultat: Projektet kom fra papir til at være godt i gang
Work area: Administration
Period: oktober 2018 - november 2018
2018 - 2018

Konsulent

I en kort projektansættelse skulle min samarbejdspartner og jeg forbedre den sidste ansøgning og optimere ansøgningen fuldstændig.
Resultat: 50.000 EUR fra Horizon 2020 SME fase 1
Work area: Økonomi & Forvaltning
Period: oktober 2018 - november 2018
2018 - 2018

Konsulent

I en kort projektansættelse skulle min samarbejdspartner og jeg skaffe penge til en virksomhed i London. Vi rådgav firmaet og skrev og udformede ansøgningen efter EU regler og anvisning.
Resultat: Vi fik udformet og indsendt en ansøgning der var velskrevet og god og kom næsten igennem hvilket er meget imponerende på et første forsøg.
Work area: Økonomi & Forvaltning
Period: august 2018 - september 2018
2018 - 2018

Fundraiser

Lyras A/S

I en 8 ugers praktik var jeg fundraiser for en lille nystartet virksomhed. Jeg etablerede et samarbejde og organiserede Lyras' information. Jeg undersøgte, hvilke fonde der var og ledelsessparede om hvilke der passede og hjalp med at søge
Resultat: Der blev sikret penge og skabt samarbejde med andre der kunne hjælpe dem
Work area: Administration
Period: marts 2018 - maj 2018
My skills and abilities
Skills
analysere arrangør eu forvaltningsret fundraising generalist internationale forhold internationale samarbejder konsulent koordinator ledelssparring netværke organisator politik projekter samarbejder teamplayer tværfaglige grupper økonomi
Skills at working proficiency
dansk engelsk
My preferences
Job type
Deltidsjob Fuldtidsjob Graduate/trainee Vikariat
Work areas
Administration Eksport Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Politik & Samfund Undervisning Økonomi & Forvaltning
Location
Bornholm Fyn Grønland & Færøerne Midtjylland Nordjylland Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Sydvestjylland (Esbjerg) Sydøstjylland Sønderjylland Udlandet (Norge) Udlandet (Sverige) Udlandet (øvrige) Vestjylland Vestsjælland Øresundsregionen Østjylland (Aarhus) Østsjælland
Contact me!


HPT