New at StuderendeOnline? Join us!

Dedikeret til at fremme børns sundhed gennem ernæring og produktinnovation.

sundhed og ernæring  

Updated 20. november 2025
My education
2026 - 2027

Cand.scient.

Udlandet - Videregående Uddannelse

Kandidatuddannelsen i anvendt ernæring er et tværfagligt program, der er i tråd med kernekompetencerne hos Association for Nutrition (AfN) i Storbritannien. Det omfatter medicinske, ernæringsmæssige, sociale, psykologiske, træningsvidenskabelige og fødevarepolitikmæssige områder.
Educational area: Fødevarer & Veterinær
Period: januar 2026 - januar 2027
12
2018 - 2023

Professionsbachelor, Global Nutrition and Health

VIA University College

En bachelorgrad i global ernæring og sundhed fokuserer på at fremme sundhed gennem bæredygtig ernæring, folkesundhedsinterventioner og sundhedsuddannelse, der adresserer uligheder og livsstilsrelaterede sundhedsproblemer på både lokalt og globalt niveau.
Educational area: Fødevarer & Veterinær
Period: august 2018 - januar 2023
My work experience
2025 - 2025

køkkenassistent

Børnesymfonien

  • Hjælpe med den daglige madlavning og tilberedning for cirka 100 børn, primært med økologiske ingredienser til både varme og kolde retter.
  • Få praktisk erfaring med fødevaresikkerhedsprocedurer, såsom at kontrollere temperaturen på tilberedt mad og føre registrering af temperaturniveauer i køleskab og fryser.
  • Opretholde et rent og hygiejnisk køkkenmiljø, der følger alle fødevaresikkerhedsstandarder.
  • Støt køkkenlederen med at udvikle en ugentlig menu til børn i både vuggestue og børnehave, der inkorporerer forskellige fødevaregrupper og tager hensyn til børn med allergier samt kræsne spisere.
  • Administrere lagerbeholdningen af ??indkøbte ingredienser ugentligt.
  • • Samarbejde tæt med et dedikeret, energisk team med en stærk arbejdsmoral.
    Work area: Medicinal & Sundhed
    Period: marts 2025 - april 2025
    2022 - 2022

    Ernæringsassistent

    Tamale Teaching Hospital

  • Deltog i specialiserede træningssessioner på TTH og University for Development Studies (UDS) om vurdering af alvorlig akut underernæring (SAM) og anvendelse af terapeutisk ernæringsbehandling, herunder lektioner i fysiske vurderinger og ordination af behandling til børn i alderen 0-59 måneder.
  • Deltog som medlem af ernæringsenheden og udførte daglige fysiske vurderinger af nye og eksisterende børn. Opnåede færdigheder i at foretage antropometriske målinger såsom vægt og midterste overarmsomkreds (MUAC) for at identificere tilfælde af underernæring.
  • Administrerede terapeutisk ernæringsbehandling til underernærede børn, beregnede 24-timers ernæringsbehov og leverede færdiglavede terapeutiske fødevarer (RUTF'er) som en del af behandlingsplanen.
  • • Rådgav mødre om vigtigheden af ??amning og supplerende ernæringspraksis baseret på Ghanas nationale retningslinjer for ernæring og sundhed.
    Work area: Medicinal & Sundhed
    Period: februar 2022 - april 2022
    2021 - 2021

    Praktik

    LOOP Food Lab

  • Samarbejdede om skabelsen og udviklingen af ??plantebaserede opskrifter med fire af LOOP Food Labs signaturfermenterede produkter, herunder shoyu, miso, koji-eddike og koji, som er vist på deres blog og hjemmeside.
  • Redigerede og dokumenterede klare, præcise og letforståelige opskriftsmetoder samt registrerede eksperimentelle forsøg til udviklingen af ??deres nye plantebaserede tempeh-burger.
  • Spillede en aktiv rolle i produktudviklingsmøder, bidrog til innovative opskriftsideer og deltog i brainstorming-sessioner.
  • Søgte og gav aktivt konstruktiv feedback under test, hvilket førte til betydelige forbedringer i produktudviklingsfasen.
  • Ledede teamet i udviklingen af ??en plantebaseret tempeh-burger, arbejdede gennem flere iterationer og forfinede opskriften gennem teamsamarbejde og konstant feedback. Produktet vakte interesse fra lokale restauranter i Aarhus.
  • • Formulerede og implementerede omfattende Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP)-arbejdsark og udførte risikovurderinger for alle produkter, hvilket sikrede overholdelse af EU-regler og Fødevarestyrelsens retningslinjer.
    Work area: Medicinal & Sundhed
    Period: april 2021 - juli 2021
    My skills and abilities
    Skills
    ernæringsvidenskab ernæringsvurdering folkesundhedsinitiativer fødevareudvikling og -ledelse kostvejledning madkoncepter sundhedsfremme
    Skills at working proficiency
    dansk engelsk
    My preferences
    Job type
    Deltidsjob Graduate/trainee Studiejob
    Work areas
    Medicinal & Sundhed
    Location
    Midtjylland
    Contact me!


    HPT