New at StuderendeOnline? Join us!

Profile #230353

Hvis I leder efter én med mod på livet og nysgerrig på at lære nye ting, så er det mig I søger efter. Jeg går til arbejdsopgaverne med en tilgang til, at de skal løses med størst omhyggelighed og et service niveau der er i top.

#konceptudvikler #projektstyring #interaktive Digitale Medier # SoMe  

Updated 21. marts 2019
My education
2018 - 2020

Cand.it.

Aalborg Universitet

Jeg er i gang med en kandidat i Interaktive Digitale Medier. I den forbindelse er jeg ved at dygtiggøre mig inden for konceptudvikling og projektstyring.

Jeg har i forbindelse med mit studie tilegnet mig en passion inden for udvikling af nye koncepter, og sætter en ære i at udvikle nye og brugbare løsninger. At sætte kunden i centrum giver for mig god mening, da det er vigtigt at de føler sig hørt og set. Der udover er jeg fascineret af online marketing og brugen af Sociale Medier. Jeg finder det interessant at nye medier kan anvendes til marketing, og drømmer om at få lov til at arbejde med dette.
Educational area: IT
Period: oktober 2018 - juni 2020
2015 - 2018

Anden lang videregående udd.

Københavns Universitet

Jeg har læst en bachelor i Informationsvidenskab og kulturformidling. Gennem min bacheloruddannelse, har jeg tilegnet mig viden om organisering af data. Derudover har jeg fået en interesse for brugerne og deres behov. At undersøge deres behov, for efterfølgende at skabe en løsning, der passer til dem er for mig alfaomega. Jeg sætter en ære i at gøre gøre mit bedste for brugerne/kunderne.
Educational area: Humaniora
Period: september 2015 - juni 2018
My work experience
2010 - now

Kundeservicemedarbejder

Nordjyllands Trafikselskab

I de sidste 9 år har jeg været en del af Kundecentret hos Nordjyllands Trafikselskab. Gennem arbejdet har jeg fået indblik i hvordan man yder en god kundeservice, som tager højde for forskellige personligheder. Herunder har det også været nødvendigt at have kendskab til forskellige IT systemer, da der dagligt gøres brug af disse. I jobbet er det nødvendigt at være omstillingsparat og mestre forskellige opgaver, både individuelt og kollektiv som et team.
Work area: Salg
Period: juli 2010 - now
2006 - 2009

Kassedame

SuperBest

I min tid som kassedame hos SuperBest, har jeg lært at have med forskellige typer af kunder/mennesker. At være i kontakt med andre mennesker er vigtigt for mig.
Work area: Salg
Period: maj 2006 - juni 2009
My skills and abilities
Skills
brug af gamification til markedsføring konceptudvikling projekstyring udføre brugerundersøgelser
Skills at working proficiency
dansk (a) engelsk (b) tysk (b)
My preferences
Job type
Praktikplads
Work areas
Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Marketing & Reklame Projektledelse
Location
Midtjylland Nordjylland Østjylland (Aarhus)
Contact me!


HPT