New at StuderendeOnline? Join us!

Profile #249441

Jeg er aktivt studerende på kandidatuddannelsen i Uddannelsesvidenskab på Aarhus Universitet. eg tilegnet mig kompetencer inden for rekruttering, organisationsstrukturer og -kultur, styring og ledelse samt forandringsprocesser. Jeg har stor interesse for HR, rekruttering samt at identificere det korrekte match mellem organisation og medarbejder.

Positiv Lærevillig Motiveret Proaktiv Kvalitetsbevidst Struktureret Smilende  

Updated 03. maj 2021
My education
2019 - 2021

Cand.soc. i Uddannelsesvidenskab

Aarhus Universitet

Educational area: Humaniora
Period: oktober 2019 - juni 2021
My work experience
2021 - now

Headhunter & Searcher

Nielsen & Wadsbach ApS

Som Headhunter og Searcher består mine daglige arbejdsopgaver i at søge efter de rette kandidater til den enkelte kunde samt kontakte kandidaten og præsentere dem for et muligt job. Mit job hos Nielsen & Wadsbach har givet mig stor erfaring i search via LinkedIn Recruiter og matche profiler til stillinger. Ligeledes har jeg fået kendskab til at afholde jobsamtaler og afdække kompetenceniveau. Jeg har opnået viden inden for IT-branchen samt tilegnet mig en forståelse for rekrutteringsprocessen fra A-Z.
Work area: Human Resources
Period: februar 2021 - now
2021 - 2021

Recruitment & HR support

Studieansættelse i Adecco Medical Teams. Ansvarlig for rekrutteringsprocessen til enkelte teams i afdelingen.
Work area: Human Resources
Period: januar 2021 - februar 2021
2020 - 2020

Recruiting & HR support

ADDEK ApS

Praktikant hos Adecco Medical Teams. I mit praktikforløb har jeg arbejdet med rekruttering til og ledelse af teams selvstændigt, herunder search, database og interviews. Jeg har haft dialog med kunder og kandidater gennem hele rekrutteringsprocessen. Derudover har jeg udarbejdet stillingsopslag, afholdt jobinterviews samt stået for oprettelse af kandidater i Adeccos database. I mit praktikforløb var jeg ansvarlig for udarbejdelse, udførelse samt formidling af tilfredshedsundersøgelse blandt samtlige vikarer i afdelingen og dertil rapportering heraf til ledelsen.
Work area: Human Resources
Period: september 2020 - december 2020
2018 - 2020

Sale Advisor

& Other Stories

Erfaring med daglig kundeservice og salg samt vejledning på området. Udvikling af brandet og effektivisering af det daglige arbejde. Teamsamarbejde samt selvstændigt arbejde.
Work area: Salg
Period: marts 2018 - juli 2020
My skills and abilities
Skills
employee engagement fastholdelse hr klientrelationer kommunikation kundefokuseret service kundeservice linkedin recruiter tool motivation af medarbejdere officec365 opbygning af relationer organisationskompetencer organisationsstruktur rekruttering samarbejde teamwork tema-motivation
Skills at working proficiency
dansk engelsk
My preferences
Job type
Fuldtidsjob
Work areas
Human Resources
Location
Midtjylland
Salary
27.000 DKK / month
Contact me!


HPT