New at StuderendeOnline? Join us!

Profile #262362

Nyuddannet Cand.IT fra Aalborg Universitet '21.
Min uddannelse har skabt en bred viden og forståelse indenfor forretning såvel som IT, hvilket jeg ser frem til at anvende i praksis.

Updated 23. oktober 2021
My education
2019 - 2021

Cand.it.

Aalborg Universitet

Kandidatuddannelsen har givet mig en bred forståelse for forandring og udvikling af organisationer gennem anvendelsen af it. Vores speciale omhandlede et samarbejde med konsulenthuset Combine, hvor vores opgave var at bistå deres arbejde med vores opbyggede viden og at komme med nye input til de metoder og processer, der indgik i casen. Heri var fokus på procesoptimering og værdiskabelse af de værditilbud, som Combines kunde havde.
Educational area: IT
Period: august 2019 - juni 2021
2016 - 2019

Bachelor

Aalborg Universitet

Min bachelor har skabt et fundament indenfor emner som programmering, systemudvikling, UX, processer, databaser, kommunikation og forretningsudvikling.
Educational area: IT
Period: oktober 2016 - oktober 2019
My skills and abilities
Skills
agile-metoder brugeroplevelse c# databasedesign databaseudvikling forretningsudvikling html it-ledelse microsoft excel microsoft word oop optimering php procesanalyse procesautomatisering procesdesign procesmodellering procesoptimering processtyring produktudvikling programmering python softwareudvikling sql strategi systemanalyse systemdesign usability ux
Skills at working proficiency
dansk engelsk
My preferences
Job type
Fuldtidsjob
Work areas
Data & Analyse IT - Netværk & Telekomm. IT - Software Transport & Logistik
Location
Midtjylland Sydøstjylland Østjylland (Aarhus)
Contact me!


HPT