New at StuderendeOnline? Join us!

Profile #276675

Hej! Jeg har en Cand. Scient. i matematik (hoved) OG DANSK (side). Som medarbejder er jeg struktureret, ærlig, snaksaglig og målrettet. Jeg er god til at koncentrere mig og bruge alt min energi for at få det bedste udfald for job.

Dansk matematik statistik journalistik redaktør aktivist  

Updated 19. april 2023
My education
2013 - 2020

Cand.scient. i Matematik

Aalborg Universitet

Jeg har en Cand. Scient. i matematik (Hovedfag) og dansk (sidefag). Mit speciale var om Big Data analyse og hvordan man ved hjælp af Lasso regression og Benjamini Hochberg algoritmen kan identificere de væsentlige variabler (gener) for at kunne afgøre om et individ har en hudsygdom (Jeg fik her tildelt en uspecifik hudsygdom med tilhørende data).
I mit sidste dansk projekt skrev jeg om Svend Åge Madsen ("Liget og lysten" samt "Lystbilleder" ) og Arena modernismen, jeg beskrev hvordan man ved at se på layout og overskrifter kunne skabe fordomme om selve teksten. Mine interesseområder i danskfaget strækker sig bredt, men er meget inde i politik og handicap aktivisme samt Queer-teori så jeg vil meget gerne arbejde med redaktion og journalistik, hvis det er indenfor humaniora.
Educational area: Matematik, Fysik & Nano
Period: august 2013 - juli 2020
My work experience
2022 - 2022

Underviser

VUC Thisted

Jeg underviste i matematik og dansk. Ledelsen mente ikke jeg passede i miljøet, havde dog god samarbejde med kollegaerne og kursisterne synes jeg var sjov.
Work area: Undervisning
Period: august 2022 - oktober 2022
2021 - 2021

Underviser

VUC Storstrøm

Jeg underviste i matematik og dansk. Ledelsen havde fyringsrunde og da mit pædagogikum blev sat på pause (pga. tragisk sommerferie) blev jeg afskediget fordi min ansættelse var betinget af pædagogikum.
Work area: Undervisning
Period: januar 2021 - oktober 2021
My preferences
Job type
Vikariat
Work areas
Undervisning
Location
Nordjylland
Salary
30.000 DKK / month
Contact me!


HPT