New at StuderendeOnline? Join us!

Profile #74305

Jeg trives bedst i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er rum til medindflydelse og mulighed for at vise mit engagement og min værdi. Jeg har øje for detaljer, hvilket betyder at jeg ikke overser vigtig information. Jeg er en dedikeret holdspiller der motiveres af velovervejede løsninger og værdsætter mine kollegaers idéer og drive.

Updated 02. november 2023
My education
2011 - 2016

Professionsbachelor, Tekstildesign, -håndværk og formidling

Silkeborg Seminarium

Jeg har studeret på Silkeborg Seminarium fra 2011 - 2016 og er uddannet i fagene dansk, engelsk og kristendomskundskab.
I 2012 har jeg været på udveksling i Atlanta, Georgia. Jeg blev optaget på Georgia State University i 6 mdr. hvor jeg læste fagene:
· Exploring, Socio- Cultural Diversity
· Topics Middle Grade Language Arts
· Exploring, Learning and Teaching
· English Composition
Educational area: Undervisning & Pædagogik
Period: august 2011 - juni 2016
My work experience
2016 - 2022

Skolelærer

Company name withheld

Jeg er uddannet skolelærer og har i 7 år arbejdet på flere forskellige skoler i Aarhus kommune og området omkring.
Med min pædagogiske baggrund som skolelærer besidder jeg en unik indsigt i børns personlige og faglige udvikling samt deres sociale udfordringer. Denne erfaring har skabt en dyb interesse i at udforske mine faglige kompetencer og muligheder yderligere.

Jeg har en vilje til at skabe meningsfulde oplevelser for andre mennesker og min omstillingsparathed gør mig i stand til at tilpasse mig deres behov. Jeg er initiativrig, entusiastisk og elsker at fordybe mig i diverse projekter. Jeg er yderst hjælpsomt menneske, som holder af at arbejde sammen med andre.
Jeg lægger vægt på et positivt samarbejdsklima, hvor vi aktivt lærer, lytter, hjælper og sparrer med hinanden.

Jeg er udstyret med værdifulde færdigheder inden for undervisning, formidling, kommunikation, samt evnen til at tilbyde effektiv sparring og rådgivning i forhold til en bred vifte af problemstillinger.
Work area: Undervisning
Period: oktober 2016 - november 2022
My skills and abilities
Skills
analytiske kompetencer børnesamtaler coaching co-teaching dansk email-korrespondance engelsk fordybelse forældresamtaler klasserumsledelse kommunikation konflikthåndtering koordinator for musical-projekt kreativt arbejde kunstnerisk og kreativ undervisning leg og læring mental træning mental udvikling mentor motorisk udvikling oversættelse problemløsning projektundervisning relationsdannelse rådgivning sparring sprogudvikling teamwork tværfaglige projekter tålmodig med børn undervisningsplanlægning
Skills at working proficiency
dansk engelsk
My preferences
Job type
Deltidsjob Event Fuldtidsjob Praktikplads Vikariat
Work areas
Forskning & Udvikling Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Marketing & Reklame Produktion Rådgivning & Support Undervisning
Location
Midtjylland Østjylland (Aarhus)
Salary
25.000 DKK / month
Contact me!


HPT