Gribskov Kommune

Herunder finder du de offentlige puljer, som er tilgængelige gennem Gribskov Kommune. Tilskud, som man er berettiget til fx boligsikring, børnepasning, tilskud knyttet til arbejdsmarkedet samt hjælpemidler, medtages ikke her; de kan i stedet findes på kommunens hjemmeside.
Gennemsnitlig uddeling:
Ukendt

Frivilligt socialt arbejde i Gribskov Kommune (§18-midler)


Vi støtter

 • Frivilligt socialt arbejde, en aktivitet eller indsats, der sigter mod at give enkeltindivider eller grupper en øget velfærd eller omsorg
 • Frivilligt socialt arbejd som også sigter mod at bidrage til nye løsninger af velfærdsproblemer inden for det sociale og sundhedsmæssige område
 • Med midler, som er fordelt i to puljer: Pulje 1: Igangsættelse af nye aktiviteter Pulje 2: Drift af eksisterende aktiviteter
 • Borgere i Gribskov kommune. Både organisationer, foreninger samt mindre grupper, der yder en frivillig indsats på det sociale og sundhedsmæssige område, kan søge tilskud
 • Med vægtlægning af: at aktiviteterne bæres af frivilligt ulønnet arbejdskraft, at indsatsen er til gavn for andre end én selv og ens familie, at den frivillige indsats er en væsentlig del af virket,
 • Med vægt på at indsatsen er til gavn for andre end én selv og ens familie
 • Med vægt på at frivillige indsats er en væsentlig del af virket
 • Med vægt på at aktiviteten er lokalt forankret og at foreningen eller den frivillige aktør ikke har til formål at skabe overskud

Vi støtter IKKE

 • Med løn, dog gives der i mindre udstrækning tilskud til honorarer
 • Aktiviteter med politisk, religiøst eller kommercielt formål
 • Aktiviteter der har fundet sted på ansøgningstidspunktet
 • Landsdækkende eller regionale organisationsaktiviteter der ikke afholdes lokalt, indsamlingskampagner, generel oplysningsvirksomhed mm.
Ansøgningsfrist:
Løbende


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Gribskov Kommune for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Eksempel på ansøgning til legat i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
Eksempel på en legatansøgning til praktikophold
"Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold..." Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende.
Move On Career
Den gode ansøgning til fundraising
Fonde og puljer kan hjælpe dig med at stable dit projekt på benene. Vi giver en guide til, hvordan du kan søge penge til dine gode ideer
Lotte Mathilde Nielsen, redigeret (2021)
10 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 10 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Move On Career, (redigeret Johanne Brams 2021)
Skriv en god legatansøgning!
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Move On Career
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende - tjek eksempel på en ansøgning her!
Redaktionen – redigeret 2021
Gode råd til legatansøgningen
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2021
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Jul på SU
Julegodter fylder i butikkerne, julepynt i gaderne og julemusikken på radiostationerne. December er her igen, og selv om julen mest er hygge og gode minder, så kan den også være ret dyr - også for studerende. Vi giver et par gode råd til at få SU'en til at strække.
Redaktionen, Move On Career
Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
CA A-kasse - gratis studiemedlemskab
HPT