Fonden til Fremme af Antroposofisk Kulturel Virksomhed

Fondens formål er at yde tilskud til projekter og virksomheder, der sigter mod at virkeliggøre Rudolf Steiners interesser i fornyelse af samfunds- og kulturlivet. Det gælder udviklingsområder som biodynamisk jordbrug, helsepædagogisk arbejde, R. Steiners-pædagogik, antroposofisk medicin og lægekunst, kunstneriske uddannelser og arrangementer, med flere.
Gennemsnitlig uddeling:
220.05 td. kr. pr. år

Antroposofisk virksomhed herunder biodynamisk jordbrug og Steiner pædagogik/kunst


Vi støtter

  • Antroposofisk-kulturel-virksomhed herunder biodynamisk jordbrug, Rudolf Steiner pædagogik og antroposofisk kunstnerisk uddannelse
  • Konkrete projekter og virksomheder, der sigter mod at virkeliggøre R. Steiners impulser til fornyelse og belivelse af samfunds- og kulturlivet
  • Projekter, der vedrører forskning, uddannelse, oplysningsvirke eller bogudgivelser mm., hvis mål er udvikling inden for samfunds- og kulturlivet
  • Udvikling af biodynamisk jordbrug, helsepædagogik, Rudolf Steiners pædagogik, antroposofisk lægekunst, kunstneriske uddannelser og arrangementer mm.
  • Også i form af studielegater
  • Endvidere med tilskud til anskaffelse og indretning af fast ejendom eller lejede lokaler, der tjener virksomheder, der falder ind under fondens formål
Ansøgningsfrist:
15.03.2020


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Fonden til Fremme af Antroposofisk Kulturel Virksomhed for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Få hjælp til at søge om legatstøtte
Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold...Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende
Move On Communications
Sådan skriver du en god legatansøgning
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Redaktionen, redigeret 2015
Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
8 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 8 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Redaktionen, redigeret 2015
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende
Redaktionen – redigeret 2015
Den gode legatansøgning
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Communications
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT