Boligfonden Kuben

Boligfonden Kubens formål er at støtte sektorens vækstlag samt initiativer, der kan være med til at fremme kvalitet og produktivitet indenfor byggeri. Boligfonden Kuben ser gerne sit overordnede uddelingstema besvaret med begavede bud på løsninger, der er kendetegnet ved tværfaglig helhedstænkning - gerne i form af teoretiske udredninger og konkrete bud på ny praksisorienteret handling med respekt for bygningskulturens forskellige teknikker og arkitektoniske udtryk.
Gennemsnitlig uddeling:
1.1 mio. kr. pr. år

Spirekassen


Vi støtter

  • Talentfulde unge, med gode ideer eller projekter inden for byggeri - hvad enten du er håndværkerlærling, design- og arkitektstuderende eller læser til konstruktør, ingeniør eller noget helt andet.
  • Unge iværksættere der går rundt med et innovativt projekt i maven, og som mangler støtte og vejledning til at realisere det.
  • Blandt andet med hjælp til at sætte en fondsansøgning om udviklingskapital til en prototype rigtigt op, samt med etablering af egen virksomhed, med mere.
  • Projekter der er med til at fremme produktivitet, effektivitet og kvalitet i byggeriet i Danmark. Der lægges vægt på nytænkning og lysten til at eksperimentere.
Ansøgningsfrist:
15.01.2020


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Boligfonden Kuben for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Få hjælp til at søge om legatstøtte
Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold...Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende
Move On Communications
Sådan skriver du en god legatansøgning
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Redaktionen, redigeret 2015
Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
8 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 8 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Redaktionen, redigeret 2015
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende
Redaktionen – redigeret 2015
Den gode legatansøgning
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Communications
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT