Direktør K. W. Bruun og hustrus Familiefond

Fondens formål er, i prioriteret rækkefølge, at støtte direktør K.W. Bruun's og fru Ragnhild Bruun's descendens og personer - herunder efterlevende ægterfæller og samlevere, støtte direktør K.W. Bruun's og fru Ragnhild Bruun's familie i øvrigt, støtte individer som gennem tjeneste, venskab eller lign. som har stået direktør K.W. Bruun og fru Ragnhild Bruun eller deres familie nær, støtte dækning af udgifter til opretholdelse af minder om direktør K.W. Bruun's og fru Ragnhild's familie, herunder slægtsbøger, gravsteder og lignende, slutteligt at støtte almennyttige og alment velgørende formål.
Gennemsnitlig uddeling:
176.7 mio. kr. pr. år

Descendenter af Direktør K. W. Bruun og hustru samt almennyttige formål


Vi støtter

  • Følgende i prioriteret rækkefølge:
  • Direktør K.W. Bruun's og fru Ragnhild Bruun's descendens og personer - herunder efterlevende ægterfæller og samlevere
  • Direktør K.W. Bruun's og fru Ragnhild Bruun's familie i øvrigt
  • Individer, som gennem tjeneste, venskab eller lign. har stået direktør K.W. Bruun og fru Ragnhild Bruun eller deres familie nær
  • Dækning af udgifter til opretholdelse af minder om direktør K.W. Bruun's og fru Ragnhild's familie, herunder slægtsbøger, gravsteder og lignende
  • Almennyttige og alment velgørende formål
  • Med legater og lån
Ansøgningsfrist:
Ukendt


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Direktør K. W. Bruun og hustrus Familiefond for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte
Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold...Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende
Move On Career
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Sådan skriver du en god legatansøgning
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Redaktionen, redigeret 2015
8 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 8 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Redaktionen, redigeret 2015
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende
Redaktionen – redigeret 2015
Den gode legatansøgning
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT