Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling

DMRU er en paraplyorganisation for 32 danske kirker og kirkelige organisationer, der samarbejder med partnerorganisationer i over 40 udviklingslande. Foreningen yder støtte til udsendte medarbejder samt med DMRU-puljen, der støtter medlemsorganisationerne og deres sydpartnere i et internationalt diakonalt arbejde for at fremme lokale udviklingsprocesser.
Gennemsnitlig uddeling:
Ukendt

Mindre projekter og pilot-projekter v. DMRU-puljen


Vi støtter

 • DMRU medlemsorganisationerne og deres sydpartnere i et internationalt diagonalt arbejde for at fremme lokale udviklingsprocesser igennem små projekter og pilot-projekter
 • Med henblik på at styrke en retfærdig og bæredygtig samfundsudvikling i modtagerlandene og gøre mennesker i stand til selv at kæmpe for de forhold, de anser for vigtige og nødvendige for at komme ud af fattigdom
 • Udelukkende medlemmer af DMRU, der har været aktive medlemmer i mindst to år
 • Udviklingsindsatser som forholder sig til nedenstående tre tværgående temaer: ligestilling mellem køn og kvinders rettigheder, tros- og religionsfrihed for forfulgte minoriteter samt opnåelse af FN’s Verdensmål
 • Når sydpartneren har den nødvendige kapacitet til at gennemføre og monitorere udviklingsindsatsen
 • Projekter og aktiviteter i alle lande på DACs liste over udviklingslande inkl. lande i den øvre og lave mellem-indkomstkategori. Se "Oversigt"
 • Ud fra en række retningslinjer, se "Retningslinjer"

Vi støtter IKKE

 • Opbygning af parallelstrukturer
 • Isolerede udstyrsleverancer, biler, bygninger og grunde
 • Driftsomkostninger - dog gives støtte til opstart af nye aktiviteter i forbindelse med et projekt. Omkostningerne skal normalt reduceres i projektperioden
 • Identifikation af samarbejdspartnere i syd
 • Indsatser med helt eller delvist mål om at evangelisere eller sprede et partipolitisk budskab
 • Projekter, der udelukkende omfatter kirkemedlemmer
 • Nødhjælp
Ansøgningsfrist:
Løbende


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Få hjælp til at søge om legatstøtte
Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold...Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende
Move On Communications
Sådan skriver du en god legatansøgning
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Redaktionen, redigeret 2015
Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
8 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 8 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Redaktionen, redigeret 2015
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende
Redaktionen – redigeret 2015
Den gode legatansøgning
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Communications
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT