Tuborgfondet

Tuborgfondet støtter unge og organisationer, der som os styrker ungdommens muligheder for sammen at udleve deres drømme og handlekraft til gavn for samfundet og dansk erhvervsliv. Tuborgfondet har fire indsatsområder:
Arbejdsmarked – fra ungdomsliv til arbejdsliv
Entreprenørskab – rum for grønne idéer
Demokrati – næste generations stemme og deltagelse
Kreative Erhverv – vækstlag i rytmisk musik

Fondets målgruppe er unge mellem 16-30 år
Gennemsnitlig uddeling:
60 mio. kr. pr. år

Projektstøtte - over 100.000 kr.


Vi støtter

  • Projekter over kr. 100.000, der skaber størst mulig værdi for Tuborgfondets målgruppe: Unge mellem 16 og 30 år
  • Aktiviteter der forstærker unges mod, handlekraft og indflydelse inden for fire indsatsområder:
  • Arbejdsmarked - aktiviteter, der ruster unge til at bringe deres kompetencer og interesser i spil for at fremme indgangen til arbejdslivet
  • Entreprenørskab - unges muligheder for sammen at accelerere den grønne omstilling og aktiviteter, der fremmer bæredygtige værdier og skaber grøn innovation og handlekraft
  • Demokrati - unges lyst til at deltage og mulighed for at få indflydelse i samfundet og aktiviteter, der fremmer deltagelse i fællesskaber, hvor unge oplever, at deres mening og engagement tæller
  • Kreative Erhverv - unges rammer og vilkår i musikerhvervet og aktiviteter, der giver flere unge mulighed for at udfolde deres potentiale i musikfællesskaber – på scenen og bag scenen – og som fremmer diversiteten i musikbranchen
  • Med krav om reel ungeindragelse i alle stadier, levedygtighed, mangfoldighed og frivillighed
  • Projekter, der typisk varer 1-3 år, ofte har en større og bredere ungemålgruppe, og med resultater der har relevans for mange
Ansøgningsfrist:
Løbende


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Tuborgfondet for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Eksempel på ansøgning til legat i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
Eksempel på en legatansøgning til praktikophold
"Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold..." Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende.
Move On Career
Den gode ansøgning til fundraising
Fonde og puljer kan hjælpe dig med at stable dit projekt på benene. Vi giver en guide til, hvordan du kan søge penge til dine gode ideer
Lotte Mathilde Nielsen, redigeret (2021)
10 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 10 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Move On Career, (redigeret Johanne Brams 2021)
Skriv en god legatansøgning!
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Move On Career
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende - tjek eksempel på en ansøgning her!
Redaktionen – redigeret 2021
Gode råd til legatansøgningen
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2021
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Jul på SU
Julegodter fylder i butikkerne, julepynt i gaderne og julemusikken på radiostationerne. December er her igen, og selv om julen mest er hygge og gode minder, så kan den også være ret dyr - også for studerende. Vi giver et par gode råd til at få SU'en til at strække.
Redaktionen, Move On Career
Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
HPT