Estrid og Carl Torkild Hansens Legat

Legatet yder støtte til værdigt trængende ældre, evt. fhv. medlemmer af advokatsamfundet, respektive disses evt. efterladte ægtefæller, som uden egen skyld befinder sig i en økonomisk trangssituation. Lovende unge jurister, der har gjort sig særlig bemærket ved dygtighed og flid, til videre uddannelse.
Endelig skal medlemmer af Estrids og advokat Carl Torkil-Hansens familie efter ansøgning kunne komme i betragtning, såfremt de opfylder de øvrige betingelser, bortset fra juridisk uddannelse, respektivt medlemskab af advokatsamfundet.
Gennemsnitlig uddeling:
Ukendt

Efterkommere, værdigt trængende og videreuddannelse for unge jurister


Vi støtter

  • Værdigt trængende ældre, evt. fhv. medlemmer af advokatsamfundet
  • Disses evt. efterladte ægtefæller, som uden egen skyld befinder sig i en økonomisk trangssituation
  • Lovende unge jurister med en kandidateksamen, der har gjort sig særlig bemærket ved dygtighed og flid, til videre uddannelse
  • Medlemmer af Estrids og advokat Carl Torkil-Hansens familie, såfremt de opfylder de øvrige betingelser, bortset fra juridisk uddannelse, respektivt medlemskab af advokatsamfundet
Ansøgningsfrist:
Løbende


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Estrid og Carl Torkild Hansens Legat for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte
Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold...Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende
Move On Career
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Sådan skriver du en god legatansøgning
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Redaktionen, redigeret 2015
8 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 8 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Redaktionen, redigeret 2015
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende
Redaktionen – redigeret 2015
Den gode legatansøgning
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT