Jacob Holms Legat

Følgende personer kan ifølge fundatsen modtage legatet:
a) Først og fremmest ægte descendenter af den i året 1845 afdøde Grosserer Jacob Holm, stifteren af handelshuset Jacob Holm & Sønner, for så vidt der blandt disse måtte findes trængende personer, for hvem tilståelse af legatet må antages at ville være til velsignelse.

b) Dernæst værdige og trængende enker eller ugifte døtre af Københavns handelsstand, dog at personer eller enker og ugifte døtre efter personer, der i en længere årrække til handelshuset Jacob Holm & Sønners tilfredshed har arbejdet i dettes tjeneste, skulle tages i fortrinlig betragtning.

Ligeledes kan enkelte portioner gives til foreninger eller stiftelser, der virker i veldædigt øjemed.
Gennemsnitlig uddeling:
Ukendt

Descendenter af J. Holm, enker/ugifte døtre og velgørende formål


Vi støtter

  • Primært ægte descendenter af den i året 1845 afdøde Grosserer Jacob Holm, stifteren af handelshuset Jacob Holm & Sønner, for så vidt der blandt disse måtte findes trængende personer, for hvem tilståelse af legatet må antages at ville være til velsignelse
  • Dernæst til værdige og trængende enker eller ugifte døtre af Københavns handelsstand, dog at personer eller enker og ugifte døtre efter personer, der i en længere årrække til handelshuset Jacob Holm & Sønners tilfredshed har arbejdet i dettes tjeneste, skulle tages i fortrinlig betragtning
Ansøgningsfrist:
01.10.2020


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Jacob Holms Legat for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte
Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold...Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende
Move On Career
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Sådan skriver du en god legatansøgning
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Redaktionen, redigeret 2015
8 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 8 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Redaktionen, redigeret 2015
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende
Redaktionen – redigeret 2015
Den gode legatansøgning
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Vi benytter cookies til statistik, sociale medier, bedre brugeroplevelse og advertising via tredjepart. Brug af sitet forudsætter accept af vores privatlivspolitik. Accepter
HPT