Vennerslund Familiefond

Vennerslund Familiefond har til formål at sikre driften af Vennerslund Gods under fremtidige ejere, ved driftstilskud og/eller lån, at yde økonomisk støtte til stifterens descendenter, disses ægtefæller, og efter stifterens død til hendes efterladte ægtefælle samt at yde tilskud til land- og skovbrugsfaglig forskning, primært foretaget direkte på Vennerslund Gods, sekundært til land- og skovbrugsfaglig forskning i øvrigt.
For sikringen af driften af Vennerslund Gods påhviler det bestyrelsen og fondets revisor at påse og attestere, at ingen del af disse tilskud eller lån kommer stifteren, hofjægermesterinde Susanne grevinde Brockenhuus-Schack, født Grandjean, som i øjeblikket er ejer af godset, eller dennes ægtefælle, hofjægermester Jens greve Brockenhuus-Schack til gode, for sidstnævntes vedkommende dog kun så længe hofjægermesterinde Brockenhuus-Schack lever. Lån ydes principielt kun mod pant i godset med en efter bestyrelsens skøn rimelig sikkerhed.
Gennemsnitlig uddeling:
90 td. kr. pr. år

S. Brockenhuus-Schacks ægtefælle, descendenter og disses ægtefæller


Vi støtter

  • Efter stifteren Susanne grevinde Brockenhuus-Schack, født Grandjeans død, hendes efterladte ægtefælle
  • Stifterens descendenter og disses ægtefæller
  • Disses studier, studierejser, anden uddannelse, etablering, køb af bolig og indgåelse af ægteskab, mm. - denne opregning er ikke udtømmende

Vi støtter IKKE

  • Stifteren, Susanne grevinde Brockenhuus-Schack
  • Bidragsydere og disses ægtefæller eller samlevere
  • De ovennævnte personers hjemmeboende børn under 18 år, hverken med tilskud eller lån, herunder lån mod pant i fast ejendom
Ansøgningsfrist:
01.05.2022


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Vennerslund Familiefond for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Skriv en god legatansøgning!
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Move On Career
Eksempel på en legatansøgning til praktikophold
"Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold..." Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende.
Move On Career
10 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 10 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Move On Career, (redigeret Johanne Brams 2021)
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende - tjek eksempel på en ansøgning her!
Redaktionen – redigeret 2021
Gode råd til legatansøgningen
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2021
Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Eksempel på ansøgning til legat i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
Den gode ansøgning til fundraising
Fonde og puljer kan hjælpe dig med at stable dit projekt på benene. Vi giver en guide til, hvordan du kan søge penge til dine gode ideer
Lotte Mathilde Nielsen, redigeret (2021)
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Jul på SU
Julegodter fylder i butikkerne, julepynt i gaderne og julemusikken på radiostationerne. December er her igen, og selv om julen mest er hygge og gode minder, så kan den også være ret dyr - også for studerende. Vi giver et par gode råd til at få SU'en til at strække.
Redaktionen, Move On Career
Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
HPT