Fælleslegatet for værdigt trængende i Næstved Kommune

Legatet har til formål at yde støtte til godgørende formål af forskellig art. Ifølge legatfundatsen kan der søges legat under 2 forskellige vilkår. Legat, som søges hele året, yder støtte til sociale formål såsom, samkvem med ægtefælle, samlever eller barn under indlæggelse, svært handicappedes befordring til samvær med familie ved højtider og store familie begivenheder samt støtte til afholdelse af konfirmation, sølv- eller guldbryllup og runde fødselsdage fra 50 år mv. Legat, som kan kan søges pr. 1. november, yder støtte til udgifter, som skønnes rimelige og relevante, og som der efter kommunens praksis ikke kan ydes hjælp til efter lovgivningen samt udgifter, som ansøger ikke skønnes at kunne spare op til.
Gennemsnitlig uddeling:
Ukendt

Sociale formål, begivenheder, aktiviteter, social samkvem i Næstved Kommune


Vi støtter

  • Samkvem med ægtefælle, samlever eller barn under indlæggelse
  • Svært handicappedes befordring til samvær med familie ved højtider og store familiebegivenheder
  • Egen og børns deltagelse i ekskursioner og helbredsrelaterede kurser, herunder opholdsbetaling, befordring, beklædning og udstyr/rekvisitter samt børns deltagelse i fritidsaktiviteter – herunder medlemskontingent og udstyr
  • Fælles aktiviteter for familien, når anbragte børn er hjemme på weekend eller ferie samt afholdelse af konfirmation, sølv- eller guldbryllup og runde fødselsdage fra 50 år
  • Plejehjemsindlagt ægtefælles eller tidligere samlevers bisættelse/begravelse, når efterlevelseshjælp ikke kommer til udbetaling

Vi støtter IKKE

  • Ansøgere, der vurderes som værende ikke værdigt trængende
Ansøgningsfrist:
Løbende


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Fælleslegatet for værdigt trængende i Næstved Kommune for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationerTips & råd til legatsøgning

Sådan skriver du en god legatansøgning
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Redaktionen, redigeret 2015
Den gode ansøgning til fundraising
Fonde og puljer kan hjælpe dig med at stable dit projekt på benene. Vi giver en guide til, hvordan du kan søge penge til dine gode ideer
Lotte Mathilde Nielsen (redigeret redaktionen 2020)
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen.
Sarah Piil
Jul på SU
Julegodter fylder i butikkerne, julepynt i gaderne og julemusikken på radiostationerne. December er her igen, og selv om julen mest er hygge og gode minder, så kan den også være ret dyr - også for studerende. Vi giver et par gode råd til at få SU'en til at strække.
Redaktionen, Move On Career
Legater på studerendeonline.dk
Antallet af legatansøgere er meget lavt i forhold til udbuddet af legater. Det skyldes manglende viden og forvirring i selve legatsøgningen.
Niklas Ingerslev, redigeret (Redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte
Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold...Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende
Move On Career
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
8 råd om legatsøgning
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 8 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Redaktionen, redigeret 2015
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende
Redaktionen – redigeret 2015
Den gode legatansøgning
Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om, hvordan man skriver en god ansøgning.
Niklas Ingerslev, redigeret (redaktionen) 2015
Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden
Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb...Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
HPT