Ferietiden nærmer sig, og kufferten står i hjørnet og ligner noget, der skammer sig over at være til, fordi den ikke har været brug i evindelige tider. Du er ovre eksaminer, et langt semester, karakterræs og mad på SU-budget.

Du trænger til ferie. Rigtig ferie.

Nogle trænger til at opleve en pulserende storby med caféliv, barer, museer og kultur, imens andre drømmer om at dase ved stranden dagen lang og nyde sol, god mad og lange nætter. Det alle rejsehungrende studerende har brug for er en pause fra karakterræs, mad på SU-budget, kompendier og forelæsninger, og det der stopper mange er frygten for at komme hjem med en slunken pengepung og nye økonomiske bekymringer.

Men selvom man er på SU, kan man sagtens tage på ferie - det er bare et spørgsmål om at lede de rigtige steder. Prøv f.eks. Travelmarket eller Skyscanner for at finde de billigste rejsepriser og brug en af de store sider med hotel- og overnatningsmuligheder, som Airbnb, Hotels Combined eller Booking.com.

Ferieminder

At rejse er som bekendt at leve, og når du tager på ferie er det for at være tilstede nu og her og nyde at du er væk fra hverdagens ræs. Men ferier handler også om at skabe minder, som vi kan se tilbage på, når den berygtede hverdag melder sig igen, og man trænger til at drømme sig væk til andre himmelstrøg. Derfor tager vi billeder som aldrig før, vi lægger dem på Instagram og Facebook, imens vi skriver snaps til vennerne. Der er også mange, som optager video og laver videoblogs, imens de er ude at rejse.

Vi vil altså gerne dokumentere vores liv. Det er skønt, at samle på minder, men det er også flygtige medier, der i højere grad viser omverden hvem vi gerne vil være, end viser os selv, hvilke minder vi har skabt i gode stunder.

Trendy og analog

Det er desværre ikke altid, vi ser på alle de billeder og videoer, vi tager, imens vi er ude at rejse, og det er en skam. I en tid, hvor alt er digitalt, er det blevet trendy at være analog og gå i den anden retning. Vi har set det i form af LP’ens tilbagekomst i musiksamlingerne, i form af nye modeller af polaroidkameraer og nu begynder flere og flere at få fremkaldt deres bedste ferieminder på gode gammeldags fotos. Fotografiet er et fysisk produkt af god kvalitet, som vi kan kigge på og vise andre, og det har en helt speciel værdi at udvælge netop de billeder, som vi holder allermest af.

Du kan uploade dine bedste fotos, og få dem fremkaldt i den størrelse du ønsker og så bare vente på, at de kommer ind ad din postkasse. Få dine ferieminder foreviget på en trendy og analog facon ved at følge linket her.