Det er blevet mere og mere almindeligt at starte virksomhed i studietiden, så du kan også kaste dig ud i et nyt iværksætterprojekt, selvom du er under uddannelse.

De danske studerende er især glade for at etablere webshops, hvor hudpleje, modetøj, elektronik og badetøj er noget af det, som bliver solgt i stor stil. Drømmer du om at blive webshopejer, så behøver du ikke nødvendigvis at udskyde drømmen yderligere.

Find ud af hvilke produkter du vil sælge

Har du altid drømt om at starte en webshop, så har du måske også tænkt over, hvilke produkter du gerne vil sælge. Det kunne meget vel være produkter, som du selv holder af, men det kunne også være produkter, som du har set et stort potentiale i.

Før du bruger hele din børneopsparing på at købe varer til dit lager, skal du have undersøgt, om der rent faktisk er efterspørgsel på varerne. Du bør i den forbindelse også undersøge, om der allerede er nogle virksomheder, som sælger disse varer. Såfremt der findes eksisterende forhandlere, skal du overveje, hvordan du kan skille dig ud fra mængden.

Få professionel hjælp til markedsføringsdelen

Den nystartede iværksætter har ikke altid mange penge at kaste efter markedsføring, men netop markedsføring bør ikke desto mindre være noget af det, som man tør at investere i. Det er nemlig alfa omega, at du får gjort opmærksom på din webshop, så potentielle kunder får kendskab til din virksomheds eksistens.

I dag er det vigtigt, at din webshop bliver rangeret højt i søgeresultaterne på dine vigtigste søgeord, da det har stor indflydelse på din organiske trafik. SEO er nøgleordet, da du ved at arbejde med søgemaskineoptimering kan løfte den organiske trafik til din webshop til et endnu højere niveau. Skal dine potentielle kunder kunne finde din webshop via de mest populære søgemaskiner, så optimer med brug af SEO.

Hold styr på økonomien i din virksomhed

Du skal som nystartet iværksætter sørge for at holde styr på økonomien i din virksomhed, da økonomien trods alt er afgørende for din virksomheds eksistens. Såfremt dit budget tillader det, kan du hyre en bogholder og / eller en revisor, som kan hjælpe dig med alt det krævende arbejde.

Gør-det-selv bogføring er meget nemmere end førhen takket være de mange brugervenlige og fleksible regnskabsprogrammer. Der findes endda flere regnskabsprogrammer, som kan bruges ganske gratis, så du er ikke tvunget til at skulle investere store summer. 

Planlæg din tid og prioritér rigtigt

Du kan sagtens starte en webshop i din studietid, hvis du altså kan finde ud af at planlægge din tid og prioritere rigtigt. Det gennemsnitlige menneske er vågen 16 timer i vågnet, så det gælder for dig om at udnytte den tid optimalt. Det kan måske virke lidt overflødigt at skulle skrive to-do lister og planlægge hver eneste dag, men det vil ofte kunne gøre din arbejdstid mere effektiv.

Den strukturerede iværksætter er generelt mere tilbøjelig til at opnå succes end den ustrukturerede iværksætter, hvorfor du bør forsøge at gøre din hverdag endnu mere struktureret.

Vil du vide mere om at starte og markedsføre en webshop, så besøg hjemmesiden her.