Ny på StuderendeOnline? Opret dig!

Dansk Selskab for Sportsfysioterapi (DSSF)

Selskabet varetager medlemmernes interesserer og administrer følgende fonde og priser: DSSF's Forskningsfond, DSSF prisen, Ove Bøje Prisen og Johannes Linhardt Prisen. Dansk Selskab for Sportsfysioterapi yder også følgende: at medvirke til udvikling, uddannelse, forskning og dokumentation indenfor sportsfysioterapi, at medvirke til kvalitetssikring og evidensbasering indenfor sportsfysioterapi, at arbejde for medlemmernes interesser indenfor sportsfysioterapi, at yde råd og vejledning til fysioterapeuter, der arbejder med sport, at skabe kontakt mellem fysioterapeuter, der arbejder med sport, at skabe kontakt til andre selskaber og organisationer med samme interesseområde.
Gennemsnitlig uddeling:
Ukendt

Idrætsfysioterapeutisk relevant forskning for medlemmer af DSSF


Vi støtter

  • Sportsfysioterapeutisk relevant forskning
  • Kun medlemmer af Dansk Selskab for Sportsfysioterapi (DSSF)
  • Udvikling, uddannelse, forskning og dokumentation inden for sportsfysioterapi samt medvirken til kvalitetssikring inden for sportsfysioterapi
  • Kun omkostninger i forbindelse med gennemførsel af et forskningsprojekt, til f.eks. leje af lokaler og udstyr, transport af forsøgspersoner, udgifter til porto, indkøb af testmateriale m.v.
  • Med maksimalt DKK 25.000 pr. år, som fordeles mellem ansøgerne
  • Alle typer design; kvalitative, kvantitative samt systematiske reviews

Vi støtter IKKE

  • Skatte- eller indberetningspligtige udgifter som f.eks løn, tabt arbejdsfortjeneste eller honorarer
  • Kurser, studieophold eller studierejser
  • Projekter som led i en grunduddannelse
  • Dækning af udgifter til rejse og ophold i forbindelse med formidling af et projekt, f.eks. ved en kongres
Ansøgningsfrist:
01.10.2025


Vores legater leveres i samarbejde med Legatbogen. Bemærk venligst, at Studerende Online giver IKKE rådgivning og vejledning om legatsøgning, udover informationer her på siden.

Kontakt venligst legatadministratoren Dansk Selskab for Sportsfysioterapi (DSSF) for yderligere hjælp.

Har du ændringer eller rettelser til denne legat? Brug Legatbogen til at opdatere legatet.

Opdater informationer



Tips & råd til legatsøgning

Sådan finder du legater under uddannelse
Selvom der findes mange legater, er der ofte overraskende få, der søger dem. Det skyldes ofte, at folk ikke ved, hvordan man gør, eller føler sig overvældet af processen. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan få del i legatmidlerne.
Niklas Ingerslev (redigeret af redaktionen 2024)
Eksempel på ansøgning til legat i studietiden
"Jeg skriver til Dem, da jeg venligst vil ansøge om hjælp til mit videre studieforløb..." Få hjælp til at søge om legatstøtte i studietiden.
Move On Career
Eksempel på en legatansøgning til praktikophold
"Undertegnede ansøger hermed om støtte til mit praktikophold..." Få hjælp til at søge om legatstøtte til studieophold, praktikophold eller lignende.
Move On Career
Eksempel på ansøgning til legatstøtte af opgaver
Få hjælp til at søge om legatstøtte til hovedopgave, projekter og lignende - tjek eksempel på en ansøgning her!
Move On Career
Boost your study budget with grants
Despite the abundance of available grants, surprisingly few people apply for them. This is often due to a lack of knowledge or confusion about the application process. Read on to learn how you can secure grant money for your studies.
Move On Career
Legatsøgning til udlandsopholdet
Et udlandsophold på SU kan være vanskeligt, men legatsøgning er en måde at løse problemet på. Det kræver benarbejde, men griber du det rigtigt an, kan du ende med at blive forgyldt. Få 10 råd til at lave en legatansøgning som tager kegler.
Move On Career (redigeret Johanne Brams 2021)
Skriv en god legatansøgning!
Husk på, at din ansøgning kun er en blandt mange, og de som skal vurdere din ansøgning, har altså brug for hurtigt at kunne se, at netop du bør have støtte.
Move On Career
Gode råd til legatansøgningen
Hvordan skriver man en ansøgning, der kan hjælpe dig med at få fat på de eftertragtede legatpenge? Vi har talt med legatansvarlige Marianne Bigum og Christina Graversen fra Nordea-fonden om kunsten at skrive en god legatansøgning.
Niklas Ingerslev (redigeret af redaktionen 2024)
Legater hjælper studiedrømme på vej
Med et legat på 20.000 tog Rasmus ingeniørstudiet med til Polen og fik både viden og større bevidsthed om kulturforskelle med tilbage.
Sarah Piil
Legatsøgning: Husk dokumentationen!
Når du søger legater til et udlandsophold, er det vigtigt at have styr på dokumentationen. Og det kan ofte tage lang tid at få det på plads. Her er nogle nyttige tips til at hjælpe dig igennem processen.
Move On Career
Den gode ansøgning til fundraising
Fonde og puljer kan hjælpe dig med at stable dit projekt på benene. Vi giver en guide til, hvordan du kan søge penge til dine gode ideer
Lotte Mathilde Nielsen, redigeret (2024)
Jul på SU
Julegodter fylder i butikkerne, julepynt i gaderne og julemusikken på radiostationerne. December er her igen, og selv om julen mest er hygge og gode minder, så kan den også være ret dyr - også for studerende. Vi giver et par gode råd til at få SU'en til at strække.
Redaktionen, Move On Career
Tre ting at huske når du søger legater
Mange studerende, der søger legater under uddannelse, overser vigtige forhold i samspillet mellem ansøgningscyklus, finansieringsbehov og andre ansøgte fonde.
Søren Madsen, www.fundraising.how (sponsorartikel)
Forbered økonomi på højskoleopholdet
Går du og tænker på, at der skal ske noget nyt og spændende efter sommerferien? Vil du gerne udvikle dig, have nye rammer, møde seje mennesker og lære et nyt skill? Så er et højskoleophold måske lige noget for dig!
Caroline Sølver, Spiir.dk (sponsorartikel)
HPT