Som frivillig hjælper du ikke bare andre mennesker. Du opnår også værdifuld erfaring til dit CV. Det rette frivilligjob under studiet kan være billetten til et fuldtidsjob senere i livet.

Som frivillig får du mulighed for:

  • At skabe værdifulde netværksforbindelser, der kan være til nytte senere i din karriere
  • At møde andre engagerede mennesker, der brænder for en sag
  • At få studie- og karriererelevant erfaring inden for en lang række områder, som jura, it, økonomi, kommunikation eller samfundsvidenskab
  • At udvikle både dine kompetencer og dit kendskab til arbejdsmarkedet

Opbyg dit netværk

Gennem frivilligt arbejde får du kontakt med mange nye mennesker, som kan blive relevante for din karriere. Fordelen ved disse bekendtskaber er også, at I sandsynligvis deler nogle af de samme interesser - og kan relatere til hinanden.

Få erfaring på dit CV

Frivilligt arbejde er meget velanset, fordi det viser, at du har engagement og overskud nok til at bruge din tid på at hjælpe andre. Derudover kan du prøve kræfter med de felter, som du gerne vil arbejde med senere i livet: Ledelse, undervisning, økonomi og meget andet. Et frivilligjob kan desuden hjælpe dig med at få mere selvtillid, opbygge gode minder og andre personlige opture.

Få større ansvar

Som frivillig i en forening eller organisation kan du ofte få tildelt langt større ansvar, end hvad du ellers har mulighed for. Du kan for eksempel blive tildelt ansvaret for økonomisk styring, koordinering af arrangementer, ledelse af en arbejdsgruppe mv.

Tjen et godt formål

En af de allervigtigste grunde til at blive frivillig er naturligvis at kunne hjælpe andre og føle, at du tjener et godt formål. Der findes tusindvis af forskellige jobs for frivillige - uanset om du elsker sport, undervisning, rollespil eller blot menneskeligt samvær, så er der helt sikkert et passende frivilligt arbejde til dig derude, som du kan kombinere med dine personlige interesser.

Du finder frivilligjob i dit område her:

Held og lykke i din frivilligjobsøgning!