Brug karrieremesser til at skabe dit netværk og møde din måske kommende arbejdsgiver. Herunder angiver vi nogle af årets vigtigste messer.

Har vi glemt nogen? Så giv os en besked her!

Company Dating Arts AU

22. til 25. februar 2021, Aarhus/Online

Målgruppe: Studerende på Arts. AU

Ved CompanyDating på Arts kan virksomhederne møde studerende fra alle uddannelser på Arts. Faglighederne på Arts spænder bredt med stærke kompetencer inden for blandt andet sprog, kunst, kultur, pædagogik, samfund, kommunikation og IT.

Læs mere om Company Dating Arts AU


CompanyDATING, Aarhus BSS

Februar 2021, Aarhus/Online

Målgruppe: Studerende/unge alumner fra Aarhus BSS

CompanyDATING er en platform, hvor virksomheder og studerende/unge alumner fra Aarhus BSS kan mødes og tale om konkrete jobmuligheder og projektsamarbejder.

Læs mere om CompanyDATING BSS


Juridisk Jobmesse på Aarhus Universitet

Februar 2021, Aarhus/Online

Målgruppe: nyuddannede jurister og jurastuderende

Juridisk Jobmesse finder sted d. 19 februar i år og henvender sig, som navnet antyder, til jurastuderende. Messen afholdes på Samfundsfaglig Kantine på Aarhus Universitet og giver mulighed for at møde et bred udvalg af private advokatvirksomheder samt offentlige virksomheder.

Læs mere om Juridisk Jobmesse


Den Grønlandske Jobmesse

Marts 2021, Aalborg, Århus, Odense og København.

Målgruppe: Studerende og nyuddannede med interesse i Grønland

Jobmessen giver mulighed for at danne kontakt mellem virksomheder, grønlandske studerende og potentielle jobkandidater. Messen skal være med til at knytte de studerende tidligst muligt til organisationer og virksomheder i Grønland, for på denne måde at en større andel af de studerende vender tilbage til Grønland.

Læs mere om JDen Grønlandske Jobmesse


Karrieredagene

Marts 2021, Aalborg / Aarhus / Odense / København

Målgruppe: studerende og nyuddannede fra universitetsuddannelser

Karrieredagene er en af de absolut største job- og karrieremesser. Messen henvender sig til universitetsstuderende på sidste del af deres studie, inklusiv nyligt dimitterede og de deltagende virksomheder spænder bredt over både den private og offentlige sektor. Besøg Karrieredagene, hvis du er på udkig efter netværk, studiejob, opgaveidéer, job til færdiguddannede m.m. Messen er gratis for studerende og nyuddannede.

Læs mere om Karrieredagene


Match Day, BSS

14 april 2021, Aarhus

Målgruppe: Studerende på Aarhus BSS

Match Day er for studerende på Aarhus BSS. Nogle gange kræver det ikke andet end en kop kaffe og en samtale for at finde ud af, om der er et match mellem en virksomhed og en ny medarbejder. Det er idéen bag MATCHDAY på Aarhus BSS' campus i Herning.

Læs mere om Match Day på BSS


IT-DAY 2021

15 april 2021, Aalborg

22 april 2021, Odense

Målgruppe: IT-studerende og nyuddannede

IT-DAY builds a bridge between students and companies. celebrarting the current technological state of the world. Some of the largest companies in IT and general tech attend IT-day. IT-DAY will be held i Aalborg and Odense.

Læs mere om IT-DAY


Ringsted Job- og Uddannelsesmesse

Maj 2021, Ringsted

Målgruppe: alle jobsøgende i Rigstedområdet

Med Job- og uddannelsesmessen og det efterfølgende samarbejde mellem virksomhederne og virksomhedskonsulenterne i Ringsted Kommune, vil kommunen medvirke til, at gøre det lettere for både arbejdstagere og arbejdsgivere at finde hinanden. Messen henvender sig bred til alle jobsøgende i Ringstedområdet.

Læs mere om Ringsted Kommunes jobmesse


IT Karrieredag på DIKU, Københavns Universitet

Maj 2021, København

Målgruppe: datalogistuderende fra DIKU

DIKU Business Club afholder hvert år IT Karrieredag, hvor studerende fra den Datalogiske Institut har mulighed for at møde interesserede virksomheder. I år foregår messen d. 28 februar og afvikles i HCØ-bygnningen.

Læs mere om DIKU Karrieredag


Jobmesse Fyn

Efteråret 2021, Fyn

Målgruppe: Jobsøgende på Fyn

Er du jobsøgende og mangler inspiration til din jobsøgning, eller søger du andre udfordringer inden for nye brancher? Jobmesse Fyn giver dig mulighed for at vise virksomhederne hvilke faglige og personlige kompetencer du kan tilbyde.

Læs mere om Jobmesse Fyn