Som studerende kan en af de store udfordringer være, at finde en bolig, som du rent faktisk kan bo i på SU. I de store studiebyer er der rift om studieboligerne, og flere starter på deres studie, uden at have fast tag over hovedet, og må flytte bolig undervejs.

Er du en af de heldige der har skaffet et sted at bo, kan du lægge bolig ræset bag dig, og se frem imod sjovere aktiviteter, som eksempelvis at indrette din nye bolig, så den er klar til dit studieliv.

Møbler til din bolig

Uanset om du har fundet en lejlighed for dig selv, eller om du lejer et værelse, kan din indretning gøre en stor forskel og få et lille rum til at se stort ud. Måske har du ikke plads til både seng og sofa, og skal derfor finde en god løsning der ligger imellem, og størrelsen på spisebordet afhænger af, hvor mange der skal bruge det i dagligdagen.

Hos www.unoliving.com kan du finde Danmarks største udvalg af møbler online. Her kan du finde kvalitets møbler i forskellige prisleje og med deres store udvalg, er der med sikkerhed noget der falder i din smag, og passer til dine behov.

Ved at bestille dine møbler online har du god mulighed for at se forskellige modeller, og kan derfor grundigt overveje dit køb, så du forhåbentligt bliver glad og tilfreds. En af fordelene ved at bestille møbler online er også, at du har mulighed for at måle dine nye møbler op i forhold til din bolig, så du er sikker på, at der er plads i lejligheden. Det kan være svært at vurdere hvor meget plads et møbel optager, så ved at have de konkrete mål, har du mulighed for sammenligne størrelser og placeringer.

Et element der også er en god ide at overveje, er hvor du vil læse lektier og skrive opgaver. Nogle vælger at have en plads ved deres spisebord, som er reserveret til arbejdsplads, men hvis din bolig er stor nok, er det dog praktisk med et mindre skrivebord, hvor der altid vil være plads til at arbejde, og hvor du ikke behøver at flytte dine skolesager. På den måde kan din studiebolig tilpasse sig dine behov og ønsker, og bidrage til at du kommer godt igennem din studietid.

Skab trygge rammer

En ting som flere unge glemmer er at sikre deres indbo. Er uheldet ude og der sker et indbrud, er det vigtigt at dine ting er forsikret, så du ikke selv kommer til at stå med en stor regning. Du kan yderligere forebygge at der sker indbrud i din bolig, ved at sørge for, at din lås er sikker. En sikker lås er yderst vigtig i storbyer og i udsatte områder hvor der sker meget kriminalitet. Klik her og kom til låsesmede København – her kan de hjælpe dig både forbyggende med en sikker lås, eller med udskiftning eller reparation hvis skaden allerede er sket til en overkommelig pris. På den måde kan du være mere tryg i din studiebolig.