Sommeren står for døren, og du har endnu ikke planlagt, hvad den skal gå med. Du kunne egentlig godt tænke dig at pakke din rygsæk og rejse sydpå. Let’s break it for you! Du kan sagtens komme afsted, selvom du ikke har købt din rejse flere måneder i forvejen. Her er fire tips til hvordan du kommer af sted i sidste øjeblik på en afbudsrejse.

Vær fleksibel med rejsedatoer

Det kan være svært at score en billig rejse, hvis du er fast besluttet på, at du skal af sted på en helt specifik dato. Det handler nemlig om at være fleksibel.

Tui, Spies, Bravo Tours og Rejsespejder kan du søge efter afbudsrejser, hvor du skal indtaste forskellige kriterier såsom afrejselufhavn, den destination du drømmer om at rejse til samt de datoer, du gerne vil rejse på. Jo mere large, du er med datoerne, jo større udvalg får du.

Fleksibilitet betaler sig!

Vent til last minute

Hvis du er en ‘dare devil’, kan der være mange penge at spare, hvis du er så fleksibel, at du tør rejse afsted i allersidste øjeblik. Hold øje med afbudsrejsernes forskellige søgemaskiner og gør dig klar til at rejse, hvis du skulle falde over en billig rejse.

Drop hotel og mad og køb kun flybilletten

Mange rejsebureauer lokker med feriepakker, hvor du køber samlede- pakker, som inkluderer både fly, hotel og mad. Men det er faktisk ikke altid, at det er den billigste løsning. Ofte kan du ved en hurtig hotel-søgning på Hotels.com eller Airbnb finde overnatninger, der er langt billigere end rejsebureauets pakkepris.

Søg derfor kun efter fly, når du gennemtjekker rejsebureauernes afbudssider. Og hvem ved, måske kan du spare både penge og finde et meget federe hotel eller ferielejlighed gennem Airbnb eller Hotels.com.

Få automatisk besked fra afbudsrejse-søgningen

Synes du, det tager for meget tid at tjekke udbuddet af afbudsrejser hver dag? Det er der heldigvis råd for! På Travelmarket kan du oprette din helt egen søgeagent, hvor du tilføjer forskellige kriterier såsom de destinationer, du gerne vil rejse til, datoer og afrejselufthavn.

Derefter modtager du en mail hver dag med en simpel oversigt over, hvilke rejser der matcher dig samt prisudviklingen for rejserne. På den måde kan du altså holde styr på, om rejserne bliver dyrere eller billigere, og om du skal slå til på et godt tilbud.

Held og lykke med rejsesøgningen! Vi krydser fingre for, at du finder en fed rejse, så du kan nyde et par dage eller uger med sol, sommer og strand.


Dette indlæg er bragt til dig af Spiir. Spiir er en gratis budget-app, der hjælper over 330.000 danskere med at holde snor i deres penge. Med et enkelt klik kan du se, hvad du bruger din SU på, og du kan nemt sætte et loft for, hvad du vil smide af pengesedler til caffe latte, buskørsel og dagligvarer. Download appen nu.