Studerende bruger mange af deres vågne timer på forskellige uddannelsessteder, hvor de er i gang med at studere for at sikre sig fede jobs i fremtiden. I Danmark stilles der ret store krav til de studerende – udover at man skal have det teoretiske og faglige på plads, så vægter erhvervserfaring også utrolig meget, når man skal ud og finde sig et super fedt studiejob. Det er slet ikke ualmindeligt, at mange studerende har relevante studiejobs ved siden af deres studier. Det er en god måde, at få brugt de teoretiske værktøjer fra uddannelsen i praksis. Og ved at have et relevant studiejob gør, at man får et stærkere CV, masser af erfaring og man bliver bedre rustet, når man skal ud og finde sig et fuldtidsjob inden for den ønskede branche.

Excel er must, hvis du gerne vil lande et af de seje studiejobs

Hvis du er på jagt efter et studiejob, så har du sikkert mange gange stødt på, at du skal have en eller anden form for viden inden for Excel. Selvfølelig afhænger det af jobbet, men under alle omstændigheder, så skal du have et bestemt niveau i Excel. Mange studerende får sved på panden, når de ser dette krav, for det er ikke alle der syntes, at det er spændende at sidder i timerne og indtaste formler og tal i de forskellige tabeller. Dog selvom, det kan være kedelig eller man ingen interesse har i Excel, så er det faktisk et meget vigtigt og nødvendigt værktøj blandt samtlige danske virksomheder. Det bruges til næsten alt. Uanset om man sidder med økonomi, markedsføring, koordinering, vagtplaner og man kan blive ved – så bliver Excel brugt, og hvorfor det?

Excel øger produktivitet og overblik

Excel er populær, da den med sine mange funktioner er med til at skabe overblik over forskellige processer og dens mange funktioner er med til at spare masser af tid. Dette er med til at øge produktiviteten og effektiviteten. Hvorfor i alverden skal man bruge timer på at manuelt tegne tabeller, regne, taste og kode – det hele kan klares nemt og effektiv i Excel.

Gået glip af din Excel-undervisning?

Er du en af dem, som ikke tog din Excel undervisning seriøst, da du nok tænkte at det er ikke noget du ville bruge i din fremtidige studiejob eller på længere sigt, når du skulle søge fuldtidsarbejde? Det skal du ikke være så bekymret over, da du ikke er den eneste. Desuden er det aldrig for sent, at komme i kampen og få lært alle de fantastiske ting ved Excel, som vil være med til at åbne en del muligheder på arbejdsmarkedet. Du kan hurtigt og nemt blive en haj til at lære hvordan du kan programmere i Excel, hvor du ovenikøbet får et kursusbevis.

Online Excel kurser – hurtigt og ligetil

For at booste dine muligheder for at få de sejeste og sjoveste stillinger, kan du starte med at blive god eller endnu bedre til at bruge Excel. Lær at programmere i Excel (inklusivt kursusbevis) online, hvor du får de kompetencer du har brug for at navigere rundt i Excel. Ved at benytte dig af online kurset, betyder at du bestemmer, hvornår du gerne vil videre med lektionen og du har adgang til kurset til enhver tid. Du får de grundlæggende emner og teori, som du skal omsætte til praksis, hvilket er den bedste måde at lære på. Kurset klæder dig på, så du på en nem og håndgribelig måde kan se meningen i Excel, og hvordan denne bliver overført til de forskelligartede opgaver og afdelinger i forskellige virksomheder.