Som studerende kan det være umuligt at koble interessen for tøj og mode med SU-budgettet. Populære mærker som Malene Birger, Samsøe Samsøe, Minimum eller Designers Remix kan virke uoverskueligt dyre, og der kan gå langt mellem drømmekøbene.

Derfor er det værd at overveje et besøg på et outlet. Outlets samler nogle af de bedste mærker på ét sted til billige og yderst SU-venlige priser.

Gør et scoop

På de danske outlets, der fortsat skyder op i landet, er det muligt at spare helt op til 80-90 %. Outlets samler produkter og mærkevarer inden for både tøj, sko, lingeri, accessories og boligindretning og giver studerende chance for at tilfredsstille shoppegenet med mærkbare prisbesparelser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med et besøg på et outlet slipper du samtidig for at halse rundt fra den ene butik til den anden i jagten på det nyeste køb.

Gode tips

Der findes mange outlets, som spænder vidt fra de faste, mindre outlets til store event outlets på fastlagte datoer. Vælger du sidstnævnte er det en god idé at starte tidligt om morgenen for at få mest muligt udbytte af shoppingen. De store outlets er populære, så med en god potion tålmodighed og et par timers afsætning, finder du helt sikkert nogle nye helt fantastiske items til garderoben eller hjemmet. Er du ikke til store menneskemængder, og vil du hellere shoppe i ro og fred, kan du med fordel vælge de faste outlets, der er mindre crowded og mest af alt minder om en almindelig butik.

Samlet liste over outlets

Det kan være svært og uoverskueligt at finde ud af, hvor og hvornår de forskellige outlets finder sted. På online shoppingportalen katoni.dk kan du finde en samlet oversigt over de outlets, der findes i Danmark. Du kan angive din geografiske placering og se hvilke outlets, der ligger nærmest dig. Du har desuden mulighed for at vælge mellem outlets med fast placering og fastlagte åbningstider eller de store messe outlets, der holder åbent på bestemte datoer i løbet af året. Se oversigten her: www.katoni.dk/outlets

Shopping og mode behøver altså ikke nødvendigvis at være en dyr og uoverskuelig fornøjelse - hvad end du står over for købet af den nye festkjole, seje sneakers, behageligt sportswear eller fine dekorationsting til hjemmet.