Men frygt ikke. Her får du tre gode måder, du hurtigt kan tjene ekstra penge på, når du er på røven.

1. Hjælp dit netværk

Hvis du bruger et øjeblik på at tænke dig om, har du helt sikkert en bekendt, der har børn, og som godt kunne tænke sig at komme lidt ud at føjte. Tilbyd din hjælp som babysitter for en aften.

Du kender måske også nogle, der har en stor, flot græsplæne, der skal slås en gang imellem. Det er du da også mand for at klare! Eller måske dine forældre kunne bruge en hånd til at rydde ud i en overfyldt kælder.

Det korte af det lange er, at du kan prøve at kigge rundt i dit netværk og tilbyde din hjælp (læs: arbejdskraft), til dem, der har brug for den.

2. Bliv hundepasser

Jobbet der er oplagt til dig, der er vild med hunde, frisk luft og motion (og at tjene lidt penge!). Det lyder da som opskriften på en win-win-situation.

Gennem Jobbi.dk, Care.com og Pinploy kan du finde din nye bedste ven, der der er helt tosset med at komme ud i den friske luft og gå nogle gode ture.

3. Sælg ud af dine sager

Gammelt tøj du ikke længere bruger, studiebøger fra tidligere semestre og ‘skrammel’, du finder under din seng. Under en oprydning i dit hjem kan du sikkert samle en god håndfuld sager i perfekt stand, som du ikke bruger mere. Men der gemmer sig guld i dem! Den ene mands skrald er den anden mands guld.

Når du har samlet de sager, du godt vil sælge, kan du enten udnytte, at foråret betyder loppe-sæson og booke en stand på et loppemarked. Vil du hellere klare salget online, så brug hjemmesiderne DBA, Trendsales, Tradono eller Gul og Gratis til at sætte dine ting til salg og vent på, at de bliver omsat til guld.

4. Find penge i budgettet

Selvom det er fedt at gøre noget aktivt for at tjene flere penge, kan det godt være, at du slet ikke behøver at arbejde for at få råd til mere. Det kan godt være, at løsningen til flere penge i din hverdag bare er at du finder dem i dit budget ved at kigge dit budget efter i sømmene.

Med appen Spiir kan du få et overskueligt og smart overblik over dine penge. På den måde kan du gennemskue, om du simpelthen kaster for mange penge efter nyt tøj, to-go-kaffe eller en øl for meget til fredagsbaren. Når du bliver bevidst om dit forbrug, og du gør op med dig selv, om du vil ændre på det, kan du hurtigt spare mange penge. Men husk! Du er ‘in charge’, og hvis det nye tøj eller to-go-kaffen gør dig glad, så er det måske også værd at bruge penge på.  

At mangle penge er ikke fedt, men med de fire ovenstående tip til jobs kan du hurtigt få lidt ekstra skejser ind på kontoen mod et par timers arbejdskraft. God arbejdslyst!