De fleste studerende har ofte et minimalt rådighedsbeløb, som skal række til mange forskellige udgifter. For flere kan det være svært, til tider umuligt, at skabe det nødvendige overblik. Det er der heldigvis råd for.  Vi lister tre gode apps til at styre din økonomi, så du kan få et bedre overblik og (forhåbentligt) også mere økonomisk råderum.

Skatteguiden

Skatteguiden er et uundværligt værktøj for enhver studerende. Appen er dit automatiske skatteunivers. Den finder og indberetter dine fradrag og sætter din SU Tracker op, så du altid har styr på, hvor meget du må tjene ved siden af. Den giver et estimat på din årsopgørelse én måned før tid, og den kan også vise dig, hvor din indtægt kommer fra, og hvad dine skattekroner går til ude i samfundet! Og det bedste af det hele - appen er helt gratis. Hent Skatteguiden her.

Spiir

Spiir er appen, som holder styr på din økonomi. Det eneste, du skal gøre, er at tilkoble appen til din bank, hvorpå dine udgifter og indtægter registreres automatisk. Appen tilbyder et hav af forskellige services, som hjælper dig med at skabe overblik og undgå at overskride dit budget. Som en ekstra service kan man få en medarbejder til at holde øje med sin økonomi, og give besked, når der sker noget nyt. Spiir kan hentes her.

Dailycost

Ligesom Spiir hjælper dailycost dig også med at skabe overblik over dine udgifter. Hvis du skal opholde dig i udlandet over længere tid, er appen et must have. Appen har integreret et utal af forskellige valutakurser, hvilket gør den genial, når du skal holde styr på dit rejsebudget. Hent dailycost her.